Вивчення роботи Новгородківської районної ПМПК з питань організації та діяльності.

Відповідно до плану роботи Кіровоградської обласної психолого-медико-педагогічної консультації на 2015 рік вивчалась робота Новгородківської районної психолого-медико-педагогічної консультації та організація індивідуальної форми навчання.
Аналіз представлених документів свідчить, що відповідно до наказів Міністерства освіти і науки України від 7 липня 2004 року № 569/38 «Про затвердження Положення про центральну та республіканську (АР Крим), обласні, Київську та Севастопольські міські, районні (міські) ПМПК», від 23 червня 2015 року № 623/61 «Про внесення змін до Положення про центральну та республіканську (АР Крим), обласні, Київську та Севастопольські міські, районні (міські) ПМПК», від 17 серпня 2004 року № 661 «Про організацію діяльності регіональних психолого-медико-педагогічних консультацій» та Розпорядженням голови Новгородківської райдержадміністрації від 23 брезня 2012 року № 89-р було створено районну психолого-медико-педагогічну консультацію, згідно наказу відділу освіти від 09 січня 2014 року № 2/к призначено завідувача РПМПК, від 30 вересня 2015 року № 178-р затверджено склад районної психолого-медико-педагогічної консультації.

Районна психолого-медико-педагогічна консультація забезпечена дидактичним матеріалом, методиками, що необхідні для психолого-педагогічного вивчення дітей (рекомендовані центральною ПМПК), програмами загальноосвітньої та спеціальних шкіл.
План роботи районної ПМПК на 2015-2016 навчальний рік складено відповідно вимог, затверджено начальником відділу освіти.
Відповідно плану роботи районної психолого-медико-педагогічної консультації проводилась психолого-педагогічна і медична просвіта, методична робота та робота з батьками.

У районній ПМПК ведеться облік дітей з психофізичними розладами (701), дітей з інвалідністю (60), дітей, які навчаються на індивідуальній формі навчання (11), на інклюзивній формі навчання (2), дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (42).

Кiлькiсть переглядiв: 314

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.