Психолого-педагогічне вивчення дітей у Новоархангельському районі

Відповідно до плану роботи Кіровоградської обласної психолого-медико-педагогічної консультації на 2015 рік 20 та 21 травня проводилось психолого-педагогічне вивчення дітей і підлітків Новоархангельського району, вивчалась робота районної психолого-медико-педагогічної консультації та організація індивідуального навчання.

Здійснено діагностичне обстеження 33 дітей з метою визначення труднощів їхньої навчально-пізнавальної діяльності, надання обґрунтованих психолого-педагогічних рекомендацій щодо змісту, форм, методів навчання та особливостей корекційно-розвиткової роботи відповідно до потенційних можливостейпсихофізичного розвитку, для дитини з інвалідністю – з урахуванням індивідуальної програми реабілітації.

Здійснено консультування 33 батьків та 30 педагогічних працівників з питань навчання, виховання, лікування, соціальної адаптації та інтеграції у суспільне життя дітей з відхиленнями в психофізичному розвитку.

Консультантами обласної ПМПК проведено «круглий стіл» дляпедагогічних працівників, які представляють дітей на діагностичному засіданні з проблеми «Інклюзивна освіта - освіта для всіх».

/Files/images/novoarhangelsk/2015r/Фото0428[1].jpg

/Files/images/novoarhangelsk/2015r/Фото0426[1].jpg

/Files/images/novoarhangelsk/2015r/Фото0423[1].jpg

/Files/images/novoarhangelsk/2015r/Фото0421[1].jpg

Кiлькiсть переглядiв: 304

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.